România OMG!

Bună, vă rugăm să ne informaţi cum putem îmbunătăţii activitatea noastră.

Aţi folosit toate voturilor şi nu va fi capabil pentru a posta o idee noua, dar aveţi posibilitatea să căutaţi în continuare şi comentariu la ideile existente.

Există două moduri de a obţine mai multe voturi:

• Atunci când un admin se închide o idee care le-aţi votat pe, veţi obţine voturile înapoi de la această idee.
  • Aveţi posibilitatea să eliminaţi voturi de la o idee deschise pe suport.
  • Pentru a vedea ideile pe care le-au votat deja, selectaţi "feedback-ul meu", se filtrează şi se selectează "ideile mele deschise".
(ganditor…)

Introduceţi ideea ta si vom căutare pentru a vedea dacă cineva are deja sugerat.

Daca o idee similara exista deja, o puteti vota si lasa comentarii.

Daca nu exista, postati ideea pentru ca altii sa o poata vota.

Introduceţi ideea ta si vom căutare pentru a vedea dacă cineva are deja sugerat.

1. stiri proaste

buna ! in primul rand ...tare as vrea sa stiu daca chiar cititi mesajele astea si le luati in considerare ...In al doilea rand ...pur si simplu sunt uimita de lipsa voastra de profesionalism ...Voi ati vazut cum sunt construite stirile voastre ? Multe dintre ele fac referire la niste fotografii, care se presupune ca sunt atasate, insa nu coincid cu stirea respectiva ... De ex, dati o stire despre vedeta X si ne intrebati pe noi, cititorii, daca ne place noul look de bruneta ...dar atasati o poza veche cu vedeta blonda ...Si tot asa ...siteul vostru abunda de…

1 vot
    voteaza
    Loghează-te
    Verifica!
    (de gândire ...)
    reseteaza
    sau inregistreaza-te cu
    • facebook
    • google
      Password icon
      inregistreaza-te ca (Ieși din cont)
      Mai ai ! (?) (ganditor…)
      0 comentarii  ·  marcheaza aceasta idee ca find nepotrivita…  ·  Administrator →
    • 1 vot
      voteaza
      Loghează-te
      Verifica!
      (de gândire ...)
      reseteaza
      sau inregistreaza-te cu
      • facebook
      • google
        Password icon
        inregistreaza-te ca (Ieși din cont)
        Mai ai ! (?) (ganditor…)
        0 comentarii  ·  marcheaza aceasta idee ca find nepotrivita…  ·  Administrator →
      • Nu vezi ideea ta?

Feedback şi Baza de cunoştinţe