Ελλάδα OMG!

Γειά σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας πως μπορούμε να βελτιωθούμε περαιτέρω.

Χρησιμοποιήσατε όλες τις ψήφους σας και δε μπορείτε να αναρτήσετε νέα ιδέα αλλά μπορείτε να αναζητήσετε και να σχολιάσετε υπάρχουσες ιδέες.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάβετε περισσότερες ψήφους:

• Όταν ένας διαχειριστής κλείσει μια ιδέα στην οποία ψηφίσατε, λαμβάνετε πίσω τις ψήφους από αυτή την ιδέα.
  • Μπορείτε να αφαιρέσετε ψήφους από μια ανοιχτή ιδέα που υποστηρίζετε.
  • Για να δούμε τις ιδέες σας έχουν ήδη ψηφιστεί, επιλέξτε το "τα σχόλιά μου" φιλτράρουν και επιλέξτε "ανοικτή ιδέες μου".
(σκέφτεται…)

Καταγράψτε την ιδέα σας και θα ερευνήσουμε να δούμε αν κάποιος την έχει ήδη προτείνει.

Αν μια παρόμοια ιδέα υπάρχει ήδη, μπορείτε να την ψηφίσετε και να την σχολιάσετε.

Αν δεν υπάρχει, μπορείτε να αναρτήσετε την ιδέα σας, έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να την ψηφίσουν.

Καταγράψτε την ιδέα σας και θα ερευνήσουμε να δούμε αν κάποιος την έχει ήδη προτείνει.

1. Καλησπέρα σας!

Καλησπέρα σας! Σας στέλνω αυτό το μήνυμα εκ μέρους και του επίσημου ελληνικού fan club της Μεξικάνας ηθοποιού & τραγουδίστριας MAITE PERRONI, πολύ γνωστή στη χώρα μας από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές "Μαρία, άγγελέ μου" & "Ο θρίαμβος της αγάπης", ενώ υπήρξε και μέλος του συγκροτήματος RBD (REBELDE) από το οποίο διασκεύασε η ΤΑΜΤΑ κάποια κομμάτια στα ελληνικά όπως το "Αγαπώ" (Wanna Play) στο παρελθόν. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: https://www.facebook.com/MaitePerroniWorldGrecia (2.700+ μέλη που συνεχώς αυξάνονται)
    Θα σας παρακαλούσαμε, εάν είναι εύκολο, να αναρτήσετε κάποιο άρθρο για εκείνη στην ιστοσελίδα σας ενημερώνοντας σχετικά με τον ΠΡΩΤΟ της προσωπικό…

21 ψήφοι
    Ψηφίστε
    Σύνδεση
    Ελέγξτε!
    (σκέψης ...)
    Επαναφορά
    ή συνδεθείτε με
    • facebook
    • google
    Συνδεδεμένος ως (Έξοδος)
    Έχετε ! (?) (σκέφτεται…)
    1 σχόλιο  ·  Σημειώστε την ιδέα ως ακατάλληλη …  ·  Διαχειριστής →